Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Húsvéti istentisztelet, misék a televízióban is

kr 1 5Az egyházi tradícióknak megfelelően istentisztelettel és misékkel ünnepelték a felekezetek a húsvétot. Idén a tavalyi év után ismét, a Tisza TV felvételről közvetítette a református istentiszteletet és a római katolikus, valamint a görög katolikus ünnepi misét.

Bővebben...

Nyerjünk ötmilliót!

A Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Pedagógiai Szakszolgálat iskolái /Arany János, Hunyadi Mátyás, Széchenyi István/ beneveztek a Tesco által szervezett SULI-RAJONGÓ programra, amellyel akár 5 000 000 Ft-ot is nyerhetünk.

Bővebben...

Csíki honlap

kr csikMegújult Csíkszereda honlapja. Tiszaújváros partnertelepülése modern virtuális weboldalt hozott létre. A honlapot elsősorban azoknak ajánlják, akik érdeklődnek az erdélyi város és lakóinak mindennapjai iránt. A menüpontokban Csíkszereda turisztikai, kulturális és természeti látnivalói között lehet barangolni. A szereda.ro honlapon az információk magyar és román nyelven is elérhetők.

Élet- és vagyonvédelem

Az utóbbi időben nagy nyilvánosságot kaptak a panelépületekben keletkezett tűzesetek. Nem minden ok nélkül, hiszen a tapasztalatok szerint a tűzoltási felvonulási területeket alig lehet megközelíteni, sok esetben nincsenek megjelölve.
 Az épületek megközelítését, a magasból mentő szerek működését gyakran fák, parkoló autók akadályozzák.

Bővebben...

Kiss Sándor emléktábla

„ Kiss Sándor (1942-2011). Tiszasze-derkény kulturális életének kiemelkedő alakja emlékére. Az emléktáblát Tiszaújváros Önkormányzata a Tiszaszederkény Kulturájáért E-gyesülete javaslatára állíttatta. 2013. április 13.”Ez a felirat lesz azon az emléktáblán, melyet a képviselő-testület minapi határozata alapján a Tiszaszederkényi Művelődési Ház homlokzatán helyeznek el, és április 13-án ünnepélyes keretek között avatnak fel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477