Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Felhívás

Tisztelt Gépjárműtulajdonosok!
A Derkovits Kulturális Központ 2013. március 15-én ünnepi megemlékezést tart az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére.
Kérjük, hogy az ünnepség zavartalan lebonyolítása, valamint saját gépkocsijuk védelme érdekében 17.00 és 19.00 óra között a Tisza úton ne parkoljanak!

Bővebben...

Koszorúzók figyelmébe!

A városi ünnepség koszorúit a kulturális központban március 15-én 10.00 órától 12.00 óráig és 14.00 órától 16.00 óráig adhatják le a pártok, civil szervezetek, intézmények.
3580, Tiszaújváros, Széchenyi út 2.  Tel/fax: 49/542-004, E-MAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
A koszorúzás sorrendjét az intézmény a protokoll szabályai szerint állítja össze.

Alapítványi bál a Hunyadiban

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Hunyadi-bált, melyet ez alkalommal április 19-én, pénteken 19 órától, a Hotel Phőnix éttermében tartanak. Belépőjegyek elővételben kaphatók 4000 forintért, amely egy pohár pezsgőt, és egy finom vacsorát foglal magában. A jó hangulatról jelenlegi és egykori hunyadis diákok gondoskodnak, a műsort követően élőzenére rophatják a táncot a vendégek. A bál bevételét a Gyermekeinkért Alapítvány céljainak megvalósítására fordítják. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Eötvös bál

Öltönyös, nyakkendős fiúk, kisestélyibe bújt lányok. Elegáns fiatalok érkeztek az idei Eötvös bálra. A középiskola hagyományos rendezvényét a végzősök keringője nyitotta meg. Az iskola diákzenekara, a Plusz egy oktáv csapat egy órás koncertje után kinyitott a pókerszalon, a koktélbár, de lehetett énekelni és csocsózni is.

Állománygyűlés

Évértékelő és feladatelosztó tiszti értekezletet tartott a Tiszaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség. Lip-
ták Attila tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató így összegzett:

- 2012 a beindulás éve volt, idén a stabilitást kell megteremteni. Köszönöm azt a kemény munkát, melyet az kirendeltség állománya végzett. Hasonló teljesítményt kell nyújtani 2013-ban is, hiszen a feladatok között a mezőcsáti katasztrófavédelmi örs beindítása, valamint polgári védelmi szervezetek létrehozása is szerepel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477