Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nyerjünk ötmilliót a sulinak!

A Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Pedagógiai Szakszolgálat iskolái /Arany János, Hunyadi Mátyás, Széchenyi István/ beneveztek a Tesco által szervezett SULIRAJONGÓ programra, amellyel akár 5 000 000 Ft-ot is nyerhetünk.
Elérhetőség: www.sulirajongo.hu

Bővebben...

Ingyenes az oltás

KR szurdokiMúlt heti számunkban rövid tájékoztatás jelent meg az influenza és a pneumococcus oltásokat érintő változásokról. A cikk félreérthető lehetett, ezért az alábbiakban pontosítjuk az információkat. A március elsején életbe lépő kormányrendelet szerint az egészségügyi szolgáltató nem kérhet térítési díjat a pneumococcus és az influenza megbetegedések elleni immunizálásért.

Bővebben...

Felhívás

Tisztelt Tiszaújvárosi Polgárok!
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából váro-sunk ünnepséget rendez.
Kérjük azokat a pártokat, polgári és civil szervezeteket, amelyek a megemlékezés virágait, koszorúit szeretnék elhelyezni 2013. március 15-én (péntek) 18.30 órától a Petőfi szobornál, az ünnep méltó előkészítése érdekében jellezék részvételi szándékukat írásban március 11-én (hétfő) 16.00 óráig a Derkovits Kulturális Központ igazgatójánál.

Bővebben...

Itt a pollenszezon

KR pollenFebruár elején már megjelentek az első pollenek. A népegészségügyi szakemberek jelentése szerint a mogyoró, az éger, a ciprus és a tiszafafélék mellett már a juhar, a kőris és a szil virágpora is megtalálható volt a levegőben.Túlzott aggodalomra azonban nincs ok, hiszen az országban mindenhol alacsony a pollenkoncentráció, nem éri el a tüneteket okozó szintet. A melegebb napokon azonban fokozódhat a pollenszórás. Városunkban is több törökmogyorófa virágzik, amelyek gondot okozhatnak az arra érzékenyeknél.

Bővebben...

Szirénapróba

2013. március 4-én (hétfőn) 11.00 órakor Tiszaújváros, Tiszapalkonya, Oszlár településeken szirénapróba lesz. A szirénák megszólaltatásával a veszélyes üzemek környezetében telepített Monitoring Lakossági Riasztó (MoLaRi) rendszer üzem-
képességét tesztelik.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477