Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Befejeződött a farsang az óvodákban is

KR farsang 1Maskarás felvonulás, kacagás, tánc, egy kis versengés, farsangi hejehuja és lakoma – a gyerekek napjait efféle programok színesítették a múlt héten, a Napközi Otthonos Óvodában. Az ovisok egyik legkedveltebb ünnepét minden épületben a helyi szokások szerint tartották meg, egy valami azonban az összes csoportban ugyanolyan volt, a jókedv. Hamvazószerdával ez az ünnepkör befejeződött, az óvodások új programokra készülnek, az viszont biztos: már most nagyon várják a következő karnevált.

Bővebben...

Nyerjünk ötmilliót a sulinak!

A Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Pedagógiai Szakszolgálat iskolái /Arany János, Hunyadi Mátyás, Széchenyi István/ beneveztek a Tesco által szervezett SULIRAJONGÓ programra, amellyel akár 5 000 000 Ft-ot is nyerhetünk.

Elérhetőség: www.sulirajongo.hu
Az áruházban minden egy összegben elköltött 5000 Ft után egy SZAVAZÓKUPON-t kap a vásárló. A vevő a pénztárnál kapott VÁSÁRLÁST IGAZOLÓ BLOKK-on szereplő 8 jegyű AP szám, a kuponon található kód, valamint e-mail címe megadásával a www.sulirajongo.hu oldalon a kiválasztott iskola videója alatt található „szavazok” gombra kattintva adhatja le szavazatát.

Bővebben...

Emlőszűrés

A 45-65 év közötti tiszaújvárosi nők február 20-28 között behívót kapnak emlőszűrő vizsgálatra Miskolcra, az Emlőszűrő Centrumba.
A Népegészségügyi Program keretében 10 éve vezették be a szervezett emlőszűrő vizsgálatot. A tünetmentesen kialakuló betegség, az emlőrák a nők leggyakoribb és legtöbb halálozást követelő betegsége, melynek korai felismerését teszi lehetővé a mammográfiai vizsgálat.

Véradás

Véradást rendez február 28-án, csütörtökön, és március 1-jén, pénteken a Hamvas Béla Városi Könyvtárban 8-tól 16.00-óráig a Magyar Vöröskereszt tiszaújvárosi szervezete.
A szervezők a szokásosnál is fontosabbnak tartják a donorok jelentkezését, mert országos vérhiány van. Jelenleg 3300 egység vérrel van kevesebb az országban a tervezettnél.

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Február 27-én, szerdán 19.00 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is föl lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, az adás ideje alatt pedig telefonon a 49/341-844, 341-755-ös számon.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477