Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nyerjünk ötmilliót a sulinak!

A Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Pedagógiai Szakszolgálat iskolái /Arany János, Hunyadi Mátyás, Széchenyi István/ beneveztek a Tesco által szervezett SULIRAJONGÓ programra, amellyel akár 5 000 000 Ft-ot is nyerhetünk.

Bővebben...

Fokozott közúti ellenőrzés

KR rendorsegiAz Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) február 12-14. között a közúti forgalomban résztvevő magyar és külföldi tehergépjárműveket és autóbuszokat ellenőrzi a főbb tranzit utakon. Az ellenőrzés célja a közlekedésbiztonság javítása, a bekövetkezett balesetek súlyosságának csökkentése, a napi, valamint heti vezetési- és pihenőidők betartásának, továbbá a tehergépjárművek és autóbuszok műszaki állapotának ellenőrzése.

Bővebben...

Sport, dráma, nevetés

KR filmnapokIdén ismét útjára indították a Magyar Filmnapok programsorozatot. Négy napon keresztül kizárólag hazai alkotásokat vetítenek a Városi Kiállító-teremben. Az első alkalommal a Puskás Hungary című életrajzi filmet (képünkön) láthatták az érdeklődők, kedden. A sportrajongók mellett mozizhattak a gyerekek is, akik a Macskafogó 2. - A sátán macskája című animációs filmet tekinthették meg, de levetítették a Halálkeringő című magyar thrillert is.

Bővebben...

Most jó lenni katonának

A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 4. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Irodája toborzást tart a Magyar Honvédség részére szerződéses és önkéntes tartalékos katonák utánpótlására.
A toborzás helyszíne és időpontja: Derkovits Kulturális Központ (Tiszaújváros, Széchenyi út 2.) 2013. február 21. 10.00-13.00 óra között.
A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Roma ülés

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2013. február 15-én (pénteken) 10,00 órától ülést tart.
Helyszíne: 3580 Tiszaújváros, Bocskai út 31. sz. alatti irodahelyiség.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477