Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Két helyszínen báloztak a Széchenyi farsangoló diákjai

KR farsang 1Klasszikus jelmezes felvonulás a Széchenyiben. Míg az alsó tagozatosok az iskola aulájában farsangoltak és diszkóztak hétvégén, addig a felsősök a Derkovits Kulturális Központ színháztermében tartották télűző, tavaszváró ünnepségüket. E hétvégén az Éltes és az Arany  diákjai folytatják az iskolai farsangok sorát.

Bővebben...

Fókuszban a kocsonya

KR kocsonyaA Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ és a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete a hagyományokhoz híven idén is megrendezte kocsonyabálját. A rendezvényen közel 300-an vettek rész. - Már január elején nagyon sokan érdeklődtek, hogy mikor lesz a bál, mikor lehet jegyet venni – mondta Boros József, a nyugdíjas egyesület elnöke. – Ez is igazolja, hogy van igény az ilyenfajta mulatozásra. A résztvevők magas száma be is bizonyította ezt.

Bővebben...

Szivárgott a tartálykocsi

KR veszelyesÜzemanyag szivárgott egy vasúti tartálykocsiból.  A tiszaújvárosi  vasútállomáson történt esetet  pénteken jelentették a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletén. A sérült tartálykocsit egy üres vágányra vontatták, ahol a helyszínre érkező katasztrófavédelmi és tűzoltó egységek a szivárgást megszüntették. Az elfolyt üzemanyag mennyisége rendkívül kevés volt. Személyi sérülés nem történt, az ügyben hatósági eljárás indult.

Éhségmenet csatlakozókkal

KR ehsegmenetMunkát, kenyeret, tisztességes béreket – hangzott fel az éhségmenet mintegy 20 főt számláló csapatától, amikor vasárnap délután a Tiszaújváros határában őket fogadó szimpatizánsokhoz értek. A február másodikán Nyíregyházáról indult demonstráció naponta mintegy 30 kilométeres utat tesz meg Budapestig.

Bővebben...

Védelmi bál

A hagyományokhoz híven idén is megrendezi védelmi bálját az Együtt Tiszaújváros Védelmében Alapítvány. A tűzoltók, mentők, rendőrök és a civil szféra közös jótékony célú rendezvénye február 16-án este 19 órakor lesz a Hotel Főnix éttermében. A svédasztalos vacsorához „kultúrcsemegét” is kínálnak a szervezők. A vidámságról Benk Dénes humorista gondoskodik, de a színpadon fellépnek a helyi Pepper Rock and Roll Klub táncosai is. Jegyek elővételben 5000 forintért kaphatók a Főnix Hotelben.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477