Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Itt a farsang, áll a bál, a műsoros maszkabál

KR bal 1Farsang idejét éljük, városunkban is megkezdődött a báli szezon. Az önkormányzati intézmények közül a Széchenyi és a Hunyadi iskola nyitotta a sort. Előbbiben a szülők és a nevelők tartottak jótékonysági célú  mulatságot, utóbbiban a hagyományos iskolai farsangi ünnepséget rendezték meg. Mégpedig két helyszínen. Az alsősok intézményükben, a felsősök a Derkovits Kulturális Központban szórakoztatták magukat és a vendégeket.

Bővebben...

Védelmi bál

A hagyományokhoz híven idén is megrendezi védelmi bálját az együtt Tiszaújváros Védelmében Alapítvány. A tűzoltók, mentők, rendőrök és a civil szféra közös jótékony célú rendezvénye február 16-án este 19 órakor lesz a Hotel Főnix éttermében. A svédasztalos vacsorához „kultúrcsemegét” is kínálnak a szervezők. A vidámságról Benk Dénes humorista gondoskodik, de a színpadon fellépnek a helyi Pepper Rock and Roll Klub táncosai is. Jegyek elővételben 5000 forintért kaphatók a Főnix Hotelben.

Felhívás: Batyus farsang

Értesítjük  szépkorú klubunk tagjait, hogy minden hónap harmadik keddi napján 13 órától klubfoglalkozást tartunk. Egyben közöljük, hogy  február 19-én  „batyus farsangot” rendezünk, melyre várjuk a jelentkezést a 06-49/ 898-034-es telefonon vagy személyesen a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete irodájában, a Kazinczy út 3. sz. alatt.


Boros József elnök

Kerékpárosbarát a Jabil

KR jabilSorban második alkalommal nyerte el a Jabil a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett Kerékpáros Munkahely Díjat, melyet ünnepélyes keretek között adtak át a nyerteseknek. A díjjal azokat a vállalatokat ismerik el, amelyek példamutatóan támogatják a dolgozók kerékpáros közlekedését. A Jabil 2011-ben kötelezte el magát a kerékpározás népszerűsítésére, melyet 2012-ben is számos kampánnyal folytatott.

Bővebben...

Jövőnk energiája

KR paksikamionHogyan működik az atomenergia? Mi lenne, ha nem létezne a Paksi Atomerőmű? Hogyan őrizhetjük meg egészséges környezetünket gyer-
mekeink, unokáink számára úgy, hogy ne kelljen áramhiánnyal küszködnünk, vagy a mainál jóval magasabb villanyszámlát fizetnünk?Ezekre és még további izgalmas kérdésre is választ kaphat az, aki meglátogatja a Paksi Atomerőmű interaktív kiállítását.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477