Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Együtt a változásokért

KR szakszervezet 1A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége három tagszervezetével közösen projektet indít Kelet-Magyarországon elsődlegesen a fiatalok munkaerőpiaci ismereteinek bővítése, a szakszervezetek területi érdekképviseleti munkájának megerősítése érdekében.

Bővebben...

Járásra járjunk

Január elsejétől az alábbi érdemi ügyek tartoznak a járási hivatalhoz:
Okmányirodai feladatok
- gépjármű okmányügyek
- útlevélügyek
- személyi igazolvány és lakcímkártya
- népességnyilvántartás (címnyilvántartás)
- vállalkozói igazolvánnyal kapcsolatos ügyek

Bővebben...

Kocsonyabál

KR kocsonya 12A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ tisztelettel meghívja városunk nyugdíjasait Kocsonyabál rendezvényére
A rendezvény ideje: 2013. február 1-én 16:00 - 22:00
A rendezvény helye: Központi étterem
 (Tiszaújváros, Kazinczy út 2.)
 A zenét szolgáltatja: Tóth Attila
A rendezvény ideje alatt BÜFÉ üzemel!
 Belépés csak vacsorajegy vásárlásával. Ára: 1.000 Ft

Bővebben...

Nyugalmi időszak

KR rendeloMagyarországot is elérte az influenza. Néhány megbetegedést már jelentettek a nyugati országrészben, ám járvány nincs. A tiszaújvárosi rendelőintézetben átlagos a betegforgalom, a népegészségügyi hatóság szerint nyugalmi időszak van influenza tekintetében. A háziorvosoknak 5100 adag ingyenes oltóanyagot osztottak szét. Ennek már a kétharmadát kérte a lakosság. Két hét múlva akár járvány is lehet, így még most sem késő kérni az influenza elleni vakcinát.

Változások

Megváltozott a TiszaSzolg 2004 Kft. távhőszolgáltatással kapcsolatos üzletszabályzata. A dokumentum a cég honlapján (www.tszolg.hu) teljes terjedelemben megtekinthető. Változik a cégnél a számlázási rend is, mivel január elsejétől az ÉRV Zrt. a vízszolgáltató.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477