Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hatnapos lehet a karácsony

Összesen 10 munkaszüneti nap lesz 2013-ban, pontosabban már csak kilenc. Az elsőn, január elsején ugyanis már túl vagyunk.

Bővebben...

Szállítják a fenyőket

KR fenyofakJanuár 6-án, Vízkeresztkor véget értek a karácsonyi ünnepek, így a hagyományoknak megfelelően már sokan leszedték a karácsonyfák díszeit.

Bővebben...

Jégre lépni tilos!

KR jegrelepniA Polgármesteri Hivatal felhívja a városközponti tóhoz látogatók figyelmét, hogy a tó felületén képződő jégréteg az egyenetlen vastagodás miatt fokozottan balesetveszélyes. A jégre lépés, és az azon való tartózkodás tilalma a tópart mentén lévő sétányok több pontján elhelyezett táblákon is látható. A tó jegén tartózkodók – amellett, hogy testi épségüket, életüket veszélyeztetik – szabálysértést követnek el. Kérjük a szülőket, barátokat, ismerősöket, a tóhoz látogatókat, hogy a tragédiák megelőzése érdekében figyelmeztessék a veszélyre a gyermekeket, illetve a tiltás ellenére a tó jegén tartózkodókat.

Fórum a távfűtésről

KR ketcsoves radiator 3A távhőszolgáltatást igénybe vevő lakóépületek közös képviselői és az érintett lakástulajdonosok számára lakossági fórumot tartunk
2013. január 15-én, (kedd) 16:00 órakor
Helyszíne:  Derkovits Kulturális Központ I. emeleti tükörterme.

Bővebben...

Milán az első baba

KR elsogyerekFekete Milán Tiszaújváros idei első babája, aki 2013. január 1-jén délelőtt 11 órakor született 3900 grammal és 59 centivel Miskolcon. Milán és édesanyja a napokban érkezett haza a kórházból, mindketten jól vannak. A kisfiú a Fekete család első gyermeke.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477