Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Boldog Karácsonyt kívánnak!

kari

Krónika jövőre

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat és Partnereinket, hogy a Tiszaújvárosi Krónika idén most jelent meg utoljára, a 2013. évi 51-52. számmal. Ezt követően 2014. január 9-én jelenik meg a 2014. évi 1-2. számmal. Kérjük, hogy megjelentetni kívánt írásaikat, közleményeiket, hirdetéseiket ennek figyelembe vételével juttassák el szerkesztőségünkbe! 

Nyitva a hivatal

Az év végi ünnepek miatti munkanap-áthelyezések következtében december 21-e, szombat munkanap lesz. Ennek megfelelően a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban a pénteki munkarend szerint 8-tól 12 óráig fogadják az ügyfeleket.

Az elődöket köszöntötték

Sok-sok éves szép hagyomány, hogy karácsony közeledtével az önkormányzat köszönti, megvendégeli a Polgármesteri Hivatal egykori, ma már nyugállományba vonult dolgozóit. Idén a Veronika Hotelben találkoztak a szépkorú köztisztviselők és a város vezetői.
Az ünnepi ebéd előtt, közben és után bőven volt alkalmuk a résztvevőknek arra, hogy megbeszéljék, mi is történt velük, családjukkal, az unokákkal az elmúlt egy év alatt. A nyugdíjas találkozónak éppen ez az egyik célja, hogy az egykori munkatársak, kollégák a közös emlékek felidézése mellett a jelen történéseiről is beszélgessenek, tudjanak egymásról azután is, hogy – ki régebben, ki csak egy-két éve – elbúcsúztak a „csapattól”.
A másik cél, hogy az önkormányzat jelezze, nagyra becsüli az elődök munkáját, s ma is a köztisztviselői kar tagjainak tekinti őket, és ezt oly módon is kifejezésre juttatja, hogy tájékoztatja nyugdíjasait a hivatal munkájáról, a város helyzetéről.

Bővebben...

Fenyőerdők városszerte

kr fenyofaNéhány nap múlva itt a karácsony, nem csodálkozhatunk te-hát, hogy úton-útfélen fenyőfa-
árusokba botlunk. A kínálat hasonló a tavalyihoz, az olcsóbb luc- mellett az ezüst-, a jegenye- és a normand fenyő a jellemző.
- Még csekély az érdeklődés – mondta még hétfőn Molnár Tímea az Icike-Picike ABC-ben. – Nálunk a Dániából érkezett ezüst- és normand fenyő mellett, magyar lucfenyő kapható, de még gyér az érdeklődés.
A fenyővásár hagyományos helyszínén, a Hotel Phőnix melletti parkolóban is hasonló a helyzet. A  luc és az ezüst tavalyi áron -1500 és 4000Ft/méter - kapható, a normand ára 7000 forintra növekedett. Igaz, az eladók rögtön hozzáteszik, ezek csak irányárak egyezkedni nem hogy lehet, de szinte kötelező. Az igények változóak, és pénztárca függőek. Aki teheti, a nagyobb, drágább fákat keresi, de nagyon sokan az alig egy méteres lucfenyők iránt érdeklődnek.

Bővebben...

Alkategóriák


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477