Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Segítség a Hospice alapítványnak

KR katalinbalKilencedik alkalommal rendezte meg jótékonysági Katalin- és Erzsébet bálját a Tiszaújvárosi Civil Szalon Városbarát Üzletemberek Klubja,

Bővebben...

Megszüntetve megőrizni

KR kistersegA tervek szerint utolsó előtti ülését tartotta november 28-án Tiszaúj-város Kistérség Többcélú Társulás Tanácsa.

Bővebben...

Fülkecsere e héten

Tiszaújvárosban már csak néhány helyen áll nyilvános telefonfülke.

Bővebben...

Karitatív karácsonyi akciók

KR szivesdobozAz óvodában szíves dobozt, a református általános iskolában cipős dobozt gyűjtenek. Persze nem üresen.

Bővebben...

Értekezletek és gála

Több éves hagyomány a nyugdíjasok, közalkalmazottak, köztisztviselők, a gazdasági társaságok, a sportolók és sportbarátok műsoros esttel záruló évértékelő rendezvénye.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477