Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hagyományos zene, tánc, játékok és ételek Szederkényben

Szederkényi ősz címmel rendezett pénteken hagyományőrző délutánt a Derkovits Kulturális Központ a városrész művelődési házában. KR also 1Gyermekműsor, kézműves vásár és citerazene színesítette a progarmot. Szombaton újra benépesült a ház, az őszi családi napon gyermekműsor, játszóház és ételkóstolás várta az érdeklődőket.

Bővebben...

Sokan segítettek

KR veradasA Hamvas Béla Városi Könyvtárban rendezte soron következő véradását a Magyar Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete.

Bővebben...

Ismét városunkban a bükki füvesember

Az Alapítvány Tiszaújváros Gyermekeinek Egészségéért és a Városért Egyesület meghívására ismét városunkba érkezik Szabó György, a bükki füves-ember.

Bővebben...

Bemutatták a tankerületi igazgatókat

Sajtótájékoztatót tartottak a múlt héten csütörtökön a megyei kormányhivatal tárgyalójában, melynek keretében bemutatták a megye tankerületeinek igazgatóit.

Bővebben...

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477