Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Biztonságban az év végén is

Mint minden esztendőben, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2012-ben is kiemelt figyelemmel kíséri az év végi ünnepek közeledtét az illetékességi területén.

Bővebben...

A környezet fogságában

Az év első kilenc hónapját tekintve 274 milliárd forintot meghaladó árbevétel mellett közel 7 milliárd forintos adózás utáni veszteséget könyvelhetett el a TVK-csoport.

Bővebben...

Sikeres adománygyűjtés

KR ruhaSikeresnek bizonyult az MSZP Tiszaújvárosi Szervezete, nőtagozata és a Societas adománygyűjtő akciója.

Bővebben...

Év végi támogatás

Befejezéséhez közeledik a családi és nyugdíjas év végi támogatási kérelmek elbírálása. E héten már megkezdődik a megítélt összegek utalása is.

Bővebben...

A legfontosabb a szeretet

KR koszontesOtthonos kis szoba, a karosszékben pedig egy idős úr ül. Elegáns öltöny van rajta, mosolyog, és rengeteg történetet tud az elmúlt század eseményeiről.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477