Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kertvárosi kitérő

Útvonalmódosítás
A Polgármesteri Hivatal 2012. november 5-től 2013. március 31-ig a munkanapokon

Bővebben...

Adományokat gyűjtenek

Tisztelt Tiszaújvárosi Lakosok!
Az MSZP Tiszaújvárosi Szervezete, nőtagozata, és a Societas a rászoruló személyek, családok megsegítésére ruhát, játékot,

Bővebben...

Rajtolhat a járás

KR jarasOktóber 26-án ünnepélyes keretek közt, a leendő tiszaújvárosi járáshoz tartozó polgármesterek jelenlétében írták alá a járási kormányhivatal létrejöttével kapcsolatos megállapodást.

Bővebben...

Az élethez igazítva

KR forumTiszaújváros településszerkezeti-, szabályozási tervének, építési szabályzatának a 35-ös úttól északra eső területeire vonatkozó módosításáról rendeztek lakossági fórumot október 24-én.

Bővebben...

Zárva a hivatal

A mindenszenteki hosszú hétvége miatt – csakúgy, mint sok-sok munkahelyen – november 2-án, pénteken, Tiszaújváros polgármesteri hivatalában is szünetel az ügyfélfogadás.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477