Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Megyei bajnokok

kr kosarmasikMegyei bajnok lett a kosárlabda diákolimpia B33-as versenyében az Eötvös gimnázium csapata.


Az egy palánkra vívott 3-3 elleni mérkőzésekre idén kevesebb csapat nevezett, mint az elmúlt években, de így is nagy dicsőség a győzelem, hiszen még edzőjük, Szendrey Zsombor szerint sem ők voltak a legesélyesebbek.
- Idén valami oknál fogva több iskola „elfelejtett” nevezni – mondta. - Mi is csak egy alakulattal indultunk, pedig az elmúlt években volt „A” és „B” csapatunk is.
A fiúk kiváló játékkal, minden csapatot 21 ponttal leléptetve nyerték meg a megyei döntőt. Ez azért nagy fegyvertény, mert a játék szabályai szerint kétféleképpen lehet egy-egy mérkőzést megnyerni. Ez egyik, ha letelik a 10 perces játékidő és az egyik csapatnak több pontja van mint a másiknak, vagy ha valamely csapat eléri a 21 pontot. A torna jogos bizakodásra ad okot a regionális döntőre, melynek győztese az országos döntőbe kvalifikálja magát.
borza


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477