Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Röpke őszi mérleg

kr fociBár december 5-én még a Magyar Kupában mérkőzött a TFCT, a bajnokságban már a téli szünetét tartja a csapat, így érdemes mérleget vonni az elmúlt 16 fordulóról.
Kezdjük a legfontosabbal, hiszen hat győzelmet, négy döntetlent és hat vereséget szenvedett az „első félidőben” a csapat, mellyel a kilencedik helyen zárta az évet.

A 22 megszerzett ponttal 16 pontra van a tabella élén tanyázó Szolnoktól és 14 pontra a sereghajtó Cigándtól. A 16 mérkőzés alatt 29 találatot jegyezhettünk, és 23 alkalommal mattolták a védelmünket. A +6-os gólkülönbség, holtversenyben a Putnokkal, a hatodik a tabellán.
A lőtt góloknál imponáló a teljesítménye a csapatnak, hiszen mindössze két csapat - a Szolnok és a Jászberény -, volt eredményesebb, így a TFCT ebben a tekintetben holtversenyben a DEAC-al a harmadik helyen áll. A kapott góloknál ellenben csak kilencedik a csapat.
A góljaink majd egyharmadát Nagy Dávid szerezte, 9 találatával ő a házi gólkirály, és a teljes mezőnyben is holtversenyben a negyedik legeredményesebb játékos. A sárga lapok tekintetében Nagy Péter és Burics „tett ki magáért”, hiszen a játékvezetők szerint mindketten 5-5 alkalommal vétettek lapot érdemlően a szabályok ellen (összesen 24 ilyet kapott a TFCT 7 játékosa), míg a kiállítás sorsára mindössze két játékos jutott. Molnár Máté és Lippai Tibor számára 1-1 alkalommal mutatták fel a piros lapot.
Folytatás jövőre, várhatóan március 3-án.

Két győzelem, két vereség

Az utánpótlás csapatok is lejátszották az idei utolsó bajnokikat. A nagyok a Felsőzsolca, míg a fiatalabbak a Sajóbábony együttesei ellen léptek pályára.
U19
Felsőzsolca - Tiszaújváros 5-0 (2-0)
U17
Felsőzsolca - Tiszaújváros 2-1 (0-0)
Gól: Balog
U15
Tiszaújváros - Sajóbábony 6-0 (3-0)
Gól: Oláh 2, Juhász, Jancsó, Illés, Victor
U14
Tiszaújváros - Sajóbábony 6-0 (2-0)
Gól: Volyák 4, Mező, Zemlényi


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477