Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

December 6. (csütörtök)

Labdarúgás
Grassroots „C” edzőképzés Játékcsarnok

Bővebben...

Döntetlen és győzelem

November 28-án és december 2-án is pályára lépett a TSC női kézilabda csapata. Előbb a bajnokság egyik favoritjának otthonába, Bőcsre látogatott, majd egy miskolci alakulatot fogadott. A mérleg egy döntetlen és egy győzelem.

Bővebben...

Erőfelmérő

Az elmúlt héten lezajlott erőfelmérő verseny tiszaújvárosi vonatkozású eredményei közül egy kimaradt. A Tiszaújvárosi Kajak Kenu és Sárkányhajó Egyesületet 2009-es születésű versenyzője, Fekete Nóra a kenusok mezőnyében első helyezést ért el.

Az élen a helyzet változatlan

Hat forduló után továbbra is a Galaktikusok és az FC Konako áll a Sport Park teremlabdarúgó bajnokság tabellájának élén, és mindössze a gólkülönbség dönt az előbbi javára. A „nagyok” csatájába a jelek szerint még a Kesznyáteni SE csapata szólhat bele, mert eddigi mérkőzésein a legtöbb lőtt és a legkevesebb kapott gól (ez utóbbi holtversenyben) fűződik a nevéhez.

Röpke őszi mérleg

kr fociBár december 5-én még a Magyar Kupában mérkőzött a TFCT, a bajnokságban már a téli szünetét tartja a csapat, így érdemes mérleget vonni az elmúlt 16 fordulóról.
Kezdjük a legfontosabbal, hiszen hat győzelmet, négy döntetlent és hat vereséget szenvedett az „első félidőben” a csapat, mellyel a kilencedik helyen zárta az évet.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477