Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

December 1. (szombat)
Asztalitenisz
10.00 TSC III.- Dédestapolcsány SE bajnoki mérkőzés Asztalitenisz-csarnok

Bővebben...

Mérkőzésdömping

Az elmúlt hetekben több mérkőzést is lejátszottak a tiszaújvárosi asztalitenisz csapatok. Összesen 8 mérkőzést tudtak le a sportolók, a mérleg 7 győzelem és mindössze egy vereség.

Bővebben...

Félszáz fölött

KR kezilabdaMagabiztos győzelmet aratott a TSC női kézilabda csapata a megyei bajnokság újabb fordulójában. A november 24-én hazai pályán lejátszott mérkőzésen a nagyon fiatalokból álló KH East Fighters SE ellen több, mint félszáz gólt lőttek a lányok, miközben tíznél is kevesebbet kaptak.

Bővebben...

Kőszegire emlékeztek

KR sulyemelesTizenhetedik alkalommal rendezték meg a Kőszegi György súlyemelő emlékversenyt. Az olimpiai ezüstérmes tiszaújvárosi sportember tiszteletére életre hívott eseményen hat szakosztály 45 versenyzője mérte össze erejét. A tiszaújvárosiak négy aranyat és egy ezüst- érmet szereztek.

Bővebben...

Testteszteltek a fiatalok

KR kajakTesztversenynek adott otthont a hétvégén a Sportcentrum. A Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület szervezésében mintegy kétszáz 2004 és 2010 között született kajakos és kenus versenyző vett részt egy megújult formájú téli erőfelmérőn.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477