Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Háromról kettőre

Téli időszámítás
Október 28-án, vasárnap hajnalban 3 órakor 2 órára, tehát egy órával vissza kell állítani az órákat, s ezzel elkezdődik a téli időszámítás.

Bővebben...

Köszöntötték

thumb KR csibeavato bolgarAz Eötvös középiskola Csibeavatója kissé rendhagyó módon kezdődött, hiszen a szórakoztató műsor előtt egy különleges köszöntőt tartottak.

Bővebben...

Közös ellenőrzés vizeinken

KR ellenorzesA korábbi gyakorlatnak megfelelően 2012. október 17-én ismét közös szolgálatot láttak el a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei, a helyi Zabos Géza Horgász Egyesület halőrei, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság halászati felügyelői.

Bővebben...

Szerdai Krónika

Mindenszentekre való tekintettel a Tiszaújvárosi Krónika a jövő héten szerdán jelenik meg.

Bővebben...

Csibék és kakasok

Három elsős és két ötödikes osztály versengett az elmúlt pénteken egymással, hogy eldöntsék, kik a legügyesebb csibék és kakasok a Hunyadiban.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477