Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

November 24. (szombat)
Labdarúgás
11.00 FCT - Sajóbábony VSE U14 bajnoki mérkőzés Füves pálya
13.00 FCT - Sajóbábony VSE U15 bajnoki mérkőzés Füves pálya

Bővebben...

Címeres mezben a dobogón

A Magyar Asztalitenisz Szövetség november 10-11-én rendezte meg Budapesten az Olimpiai Reménységek Versenyét (ORV). A nemzetközi megmérettetés az U13-as korosztályban biztosítja a felmérés lehetőségét a visegrádi országok versenyzői számára.

Bővebben...

Bronzért folytatják

Vereséggel és döntetlennel zárta a bajnoki elődöntőt a Cívis Bowling Team az NB I rájátszásában. Az ellenfél a budapesti Atte „B” csapata volt, akik a hazai pályán elért győzelem után a hétvégén a tiszaújvárosi visszavágón bebiztosították döntőbe jutásukat.

Bővebben...

Avast járók

kr karateA hétvégén rendezték meg Miskolcon az Avas kupa nemzetközi karate versenyt az egyetemi körcsarnokban. A beérkezett mintegy 450 nevezés között a Justitia Fuji-Yama SE tiszaújvárosi csoportja 7 versenyzővel képviseltette magát.

Bővebben...

Régiós fallabdára fel!

kr squashGyorsaság, robbanékonyság és jó koordináció, ezek a legfontosabb tulajdonságok a squashban. A Decathlon második kelet-magyarországi, tiszaújvárosi tornájára 25 versenyző nevezett.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477