Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

November 15. (csütörtök)
Grassroots „C” edzőképzés Műfüves pálya, tárgyaló

Bővebben...

Közte egy tucat

kr kezilabdaEgyre javuló formát mutat a TSC női kézilabda szakosztálya. Két vesztes mérkőzés és egy döntetlen után végre győztesként hagyták el a pályát a lányok.
Tiszaújváros - Mezőkeresztes 36-24 (18-12)

Bővebben...

Éremgyűjtő újoncok

kr asztaliteniszNovember 3-án Andornaktálya adott otthont az észak-magyarországi régió újonc bajnokságának. A Tiszaújvárosi SC versenyzői immár hagyományosnak mondhatóan remekeltek, két arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel zárták a versenyt.

Bővebben...

Itthon sima, Újpesten küzdelmes győzelem

Az Alba Fehérvár csapatát fogadta november 7-én a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK.
Bár a vendégek számítottak a találkozó favoritjának, ezen a napon a Phoenix megállíthatatlan volt.
Phoenix KK - Alba Fehérvár 75-63

Bővebben...

Jókora pofon Gyöngyösön

kr fociAz őszi szezon utolsó előtti fordulójában a 13. helyen tanyázó Gyöngyös otthonában vendégszerepelt a TFCT. Bár a papírforma a Tisza-parti csapatnak kedvezett, ismét kiderült, a labda gömbölyű, és nem a tabella, hanem a gólok határozzák meg, ki győz a pályán.
Gyöngyös - Tiszaújváros
3-1 (1-0)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477