Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Szívünkbe vésve

Az álmos, kávéval ágyba visszabújós reggelek, a megszokott, vidám nappalok, és a békés, meghitt esték. Telnek a napok, hónapok, évek, tán már észre sem vesszük, hogy milyen gyorsan.

Bővebben...

Nyitva a hivatal

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a november 1-jei Mindenszentek körüli munkarendváltozás következtében a Polgármesteri Hivatalban 2018. november 10-e (szombat) munkanap. Az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Tonnaszámra gyűjtik az avart

kr lombLombfúvóval egy kupacba „terelik”, lombszívóval összeszedik. Gépi és kézi erővel minden nap nekilátnak a város utcáinak, köztereinek a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai.

Bővebben...

Jólesik a jó idő, mégsem vagyunk jól!

kr joido_egyesreA lelkünknek jót tett a szép novemberi idő, de szervezetünk nem igazán érti, hogy mi történik. 

Tovább...

Jólesik a jó idő, mégsem vagyok jól!

kr joidopBár reggelente úgy tűnik, lesz idén is tél, de napokkal ezelőtt még akár 20 Celsius fokig is felszaladt a hőmérő higanyszála. Egyrészről a lelkünknek jót tesz ez a szép napos idő, de a szervezetünk nem igazán érti, hogy mi történik, hiszen a ilyenkor a hőmérséklet jóval 10 fok alatt szokott lenni.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477