Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Október 25. (csütörtök)
08.00- 17.00 Grassroots „C” edzőképzés Tárgyaló, Műfüvespálya

Bővebben...

Vereség Szerencsen

A Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK U18-as csapata október 18-án idegenbeli mérkőzésen csapott össze a Szerencs VSE juniorjaival. Hullámzó játék mellett a hazaiak végül begyűjtötték a győzelmet.

Bővebben...

Sikertelen nyitány

A TSC női kézilabda csapata ismét Borsodban vívja küzdelmeit. Az első bajnokit már le is játszották, idegenben a Szerencs ellen. Sajnos a nyitány nem sikerült, mert szoros meccsen kikaptak.

Bővebben...

Irány a liga!?

Magabiztos győzelemnek indult, döntetlen lett a vége a Civis Bowling Team utolsó alapszakaszbeli mérkőzésének.

Bővebben...

Saját erőből

KR kulteriElkészült a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület sporttelepén a kültéri edzőterem. A munkálatok végén az edzők maguk vették kezükbe a munkát - nem csak képletesen -, hiszen a biztonsági gumi járólapok lerakását ők végezték.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477