Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Zárva a hivatal

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy munkanap-áthelyezés következtében 2018. október 22-én (hétfő, pihenőnap) a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Séta a mellrák ellen

kr mellraksetaOktóber elseje a mellrák elleni küzdelem világnapja. Ez alkalomból szerveztek közös sétát október 11-én a helyi Remény Klub tagjai. A tiszaújvárosi szervezet 12 éve csatlakozott az Egészség hídja országos mozgalomhoz, azóta minden évben rózsaszín szalaggal és léggömbökkel felvonulva hívják fel a figyelmet a betegség megelőzésének fontosságára.

Lebuktak a bukók

kr afacsalasTöbb mint egymilliárd forint kárt okozott a költségvetésnek az az áfa-csaló bűnszervezet, amit a napokban fülelt le a NAV Borsod megyében.

Bővebben...

Együttműködés a fiatalokért

kr iskolafelujitasTöbb mint 100 millió forintból újulhatott meg a középiskolai kollégium, a Hunyadi és a Széchenyi iskola. Az összeget a Mezőkövesdi Tankerület nyerte egy uniós pályázaton.

Bővebben...

Őseink hitéből táplálkozunk

kr templomegyesreFelszentelésének 25 éves évfordulóját ünnepelte az elmúlt hétvégén a tiszaújvárosi római katolikus templom. Több száz hívő és mintegy 20 paptestvér jelenlétében Dr. Ternyák Csaba egri érsek mutatta be a búcsúi szentmisét, de körmenetet és orgonakoncertet is tartottak a híveknek a jubileum alkalmából.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477