Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nyitva a hivatal

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az október 23-ai nemzeti ünnep körüli munkarendváltozás következtében a Polgármesteri Hivatalban 2018. október 13-a (szombat) munkanap. Az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.

Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Születésnapi köszöntés

kr koszontesRéti Endrénét köszöntötte 90. születésnapja alkalmából a múlt héten Bráz György polgármester és dr. Juhos Szabolcs jegyző az Ezüsthíd Gondozóházban.

Bővebben...

A vértanúkra emlékeztek

kr vertanukEgy-egy szál virággal és mécsesekkel tisztelegtek a 13 aradi vértanú emléke és a történelmi események előtt a Március 15-e parkban október 5-én.

Bővebben...

Énekkar-névadó Szilágybagoson

kr bagos_1Szilágybagos önkormányzata és református egyházközsége meghívására szeptember 23-án néhai Birtalan József karnagy, zeneszerző halálának egyéves évfordulója tiszteletére megemlékező istentiszteleten vett részt Bráz György polgármester és Dr. Varga István lelkipásztor.

Bővebben...

Új logisztikai központ az ipari parkban

kr jabil_egyesreA Jabil október 8-án partnerei jelenlétében nyitotta meg ünnepélyesen új logisztikai raktár- és irodaépületét a Tiszaújvárosi Ipari Parkban. A Tiszaújváros-Invest Kft. tulajdonában lévő 16.700 m2-es épület, raktár- és irodaterületet biztosít a Jabilnek, és további 2500 m2-rel növelhető a jövőben.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477