Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Koszorúzás

Tisztelt Tiszaújvárosi Polgárok!
Az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából városunk ünnepséget rendez.

Bővebben...

Közmeghallgatások

Tiszaújváros képviselő-testülete a jövő héten tartja őszi közmeghallgatás sorozatát az alábbiak szerint:

Bővebben...

Köszöntötték a világbajnokot

kr lehmannA városvezetők fogadták Lehmann Csongort múlt csütörtökön, hogy gratuláljanak a fiatal sportember teljesítményéhez.

Bővebben...

Galambok helyett tüskék az ereszen

kr galamb_1A Tisza Média Kft. és az Arany Holló éttermet üzemeltető JU-VE Bt. megelégelte a társasházi épületük tetőzetén tanyázó galambok piszkítását, madárriasztó tüskéket szereltettek fel a tetőre.

Bővebben...

Köszönet a városépítőknek

kr idosekegyesreAz ENSZ 1991-es határozata alapján október elseje az idősek világnapja. Városunkban évről-évre ilyenkor rendezik meg az Idősek hetét, kulturális, gasztronómiai és szabadidős programokkal.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477