Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Autóbuszjáratok menetrendje a Tisza-szigetre a „Hajdúk a szigeten” rendezvényre

2018. szeptember 15. (szombat)
A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tisza-szigeten megrendezendő „Hajdúk a szigeten” című rendezvényre ingyenes autóbuszjáratokat indítunk az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közszolgáltató által az alábbi menetrend szerint:

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

Szeptember 13. (csütörtök)

MLSZ Grassroots „C” edzőképzés Műfüves pálya

Bővebben...

Háromból egy

A MIVAS ellen kezdte meg a menetelést a harmadosztályú bajnokságban a Tiszaújvárosi Tenisz Klub, és a miskolci találkozón 7:2-re nyert.

Bővebben...

Bronzra repültek

kr tavfutasAz elmúlt hétvégén rendezték a 33. Wizz Air fèlmaratont Budapesten.

Bővebben...

Régiós sikerek

kr asztaliteniszSzeptember 8-án a Miskolci Egyetem asztalitenisz csarnokában rendezték meg az észak-magyarországi régió újonc asztalitenisz bajnokságát.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477