Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kezdődik az iskola

„Engedjétek hozzám jönni a szavakat.”

/Sütő András/

Bővebben...

Vigyáznak a gyerekekre

kr polgarorokRendőrök és polgárőrök állnak a forgalmasabb gyalogátkelőhelyeknél reggel héttől nyolc óráig, valamint délután fél négytől negyed ötig.

Bővebben...

Még lehet kalandozni

kr kalandSzeptember 2-án üzemelt idén utoljára teljes kapacitással a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő, de a kalandmedence még szeptember 23-ig várja a strandolni vágyókat.

Bővebben...

Hagyományok, megújulás, felújítások

kr evnyitoegyesreHétfőn reggel becsengettek az ország általános- és középiskoláiban, megkezdődött a 2018/2019-es tanév. A nyári szünet után újra előkerültek az iskolatáskák, benépesültek a tantermek, eljött a tanulás ideje. A nyár megannyi változást is hozott, ez leginkább az épületek állagát érinti, több intézményt felújítottak, de megújult a „tartalom” is, új képzések, tagozatok formájában.

Bővebben...

Tankönyvtámogatás

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy évente egyszeri alkalommal tankönyvtámogatásban részesülhet az a köznevelési intézmény nappali tagozatán tanuló gyermek,

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477