Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseménye

Augusztus 30. (csütörtök)
Labdarúgás
17.00 FCT - Borsod Volán U14 edzőmérkőzés Füves pálya

Mindenki tizenötödik lett

kr triatlonDöntött a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) a július 8-án félbeszakadt tiszaújvárosi férfi világkupa futam eredményéről, pontjairól. E szerint a döntő mind a 30 versenyzőjét a 15. helyre rangsorolták, s ennek megfelelően osztották ki a ranglistapontokat, illetve a pénzdíjat is.

Bővebben...

Erős ellenfelek, nagy vereségek

kr kosar_1Nem kisebb falattal, mint a tavaly veretlenül bajnokságot nyert és ezzel az NB I/B Piros csoportjába jutó BKG-Prima SE-vel játszotta első edzőmérkőzését a Phoenix.

Bővebben...

Eső után gólzáporos győzelem

kr fociHidegzuhannyal indult, de végül élményfürdőzés lett a TFCT negyedik bajnoki találkozója. Nem az esőtől alaposan felázott talaj miatt, hanem mert hátrányból fordított és győzött magabiztosan a csapat.
Tiszaújváros - DVTK II.
4-1 (1-1)

Bővebben...

Szociális, mentálhigiénés munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ (3580 Tiszaújváros, Kazinczy út 3.) pályázatot hirdet 1 fő részére szociális, mentálhigiénés munkatárs munkakör betöltésére a Hajléktalanok Nappali Melegedőjébe (3580 Tiszaújváros, Huszár A. út 1/A.).

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477