Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Augusztus 23. (csütörtök)
Labdarúgás
17.00 FCT - Miskolc Népkert Volán U15 edzőmérkőzés Füves pálya

Bővebben...

Szeniorok viadala

Szenior tenisztornát rendeztek a hétvégén a Tiszaújvárosi Tenisz Club szervezésében. A kupára Kelet-Magyarország szinte minden szegletéből érkeztek versenyzők.
A Termál Kupát a 35 év felettiek számára írták ki, hogy több korosztályban és kategóriában mérkőzzenek meg.

Bővebben...

Észak felé félúton

kr triatlonMozgalmas hétvégén vannak túl a tiszaújvárosi utánpótlás korú, illetve szenior triatlonisták. Egy részük Szlovákiában, míg egy másik csapatuk Lengyelországban mérette meg magát.

Bővebben...

Ez a vonat is elment…

A harmadik forduló után továbbra is csak 1 pont áll a TFCT neve mellett a bajnoki tabellán. A hétvégén a Szolnoki MÁV otthonába látogatott a csapat és kapott ki simán a vendéglátóktól.
Szolnok - Tiszaújváros

Bővebben...

Idén még nehezebb a kezdet

kr kosarEgy évvel ezelőtt nagy gondban volt a Tiszaújvárosi Phoenix NB I/B-s kosárlabda csapata. A keret nagy része, 6 fő eltávozott, így Szendrey Zsombor edzőnek a nulláról kellett új csapatot építenie. Idén a képlet hasonló, sőt, most 6 helyett 9 új játékossal áll fel a gárda.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477