Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Augusztus 10. (péntek)

Labdarúgás
16.00 FCT - Onga U17 edzőmérkőzés Füves pálya
18.00 FCT - Onga U19 edzőmérkőzés Füves pálya

Bővebben...

Korosztályos bajnokság után

Az elmúlt hétvégén rendezték a serdülő, ifjúsági és U23-as magyar bajnokságot Szolnokon, ahol ismét sok értékes bajnoki pontot gyűjtöttek a tiszaújvárosi vízi sportegyesületek.
A jó eredményeknek köszönhetően várhatóan újabb versenyzőik lesznek válogatottak, valamint többen kivívták a jogot a szeptemberi, Lengyelországban megrendezend, Olimpiai Reménységek Versenyén való részvételre is.

Bővebben...

Négy arany Pécsről

kr triatlon1Utánpótlás és váltó országos bajnokságon járt Pécsett a Tiszaújvárosi Triatlon Klub küldöttsége. Rengeteg pontszerző, egyéni és csapat helyezéssel tértek haza a fiatalok. A klub elnöke Lehmann Tibor elmondta, jobban teljesítettek a fiatal sportolók a vártnál, mert nem csak csapatban, hanem egyéniben is hozták az eredményeket, így maximálisan elégedett a teljesítményükkel.

Bővebben...

Egygólos vereség a szezonnyitón

kr fociA felkészülési mérkőzésen alaposan elpáholt Eger ellen lépett pályára a 2018-19-es bajnoki szezon első találkozóján az FC Tiszaújváros az NB III Keleti csoportjában. Néhány hete a felkészülés részeként magabiztosan legyőzte a hevesi megyeszékhely csapatát alakulatunk, most - némi meglepetést szolgáltatva - a TFCT alulmaradt.

Bővebben...

Gondozó munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ (cím: 3580 Tiszaújváros, Kazinczy út 3.) pályázatot hirdet 1 fő részére gondozó munkakör betöltésére.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477