Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Autóbuszjáratok a Tisza-szigetre

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tisza-szigeten megrendezendő Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválra ingyenes autóbuszjáratokat indítunk az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közszolgáltató által az alábbi menetrend szerint:

Bővebben...

Parkolási rend

Tájékoztatjuk a Tisza-szigeten megrendezendő Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválra látogatókat, hogy a helyszínen és a környező területeken a parkolási rend az alábbiak szerint lesz kialakítva.

Bővebben...

Karszalagok, belépőjegyek

Értesítjük a főzőversenyre jelentkezett csapatokat, hogy a belépésre jogosító karszalagokat átvehetik a Derkovits Kulturális Központban nyitvatartási időben, valamint augusztus 3-án (péntek) 10.00 órától - 14.00 óráig és augusztus 4-én (szombat) 06.00 órától - 10.00 óráig a Tisza-szigeten az Információs Pontnál.

Az átvételhez feltétlenül szükséges a nevezést igazoló kártya megléte, kérjük, azt hozzák magukkal!
A rendezvényre való bejutás megkönnyítése érdekében belépőjegyek elővételben a kulturális központ recepcióján nyitvatartási időben vásárolhatók 500 Ft-os egységáron.

Ketten a Top10-ben

A csehországi Tabor városában versenyeztek az elmúlt hétvégén a Tiszaújvárosi Triatlon Klub utánpótlás korú sportolói. A sprint távú nyílt  ETU Triatlon Junior Európa-kupán Molnár Sára és Sinkó-Uribe Aurél kiváló versenyzéssel egyaránt a 10. helyen zárt.

Kölykök, gyermekek

Az elmúlt hétvégén tartották Fadd-Domboriban a gyermek, kölyök magyar bajnokság, Kolonics György emlékversenyt.
Az eseményen a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület versenyzői a következő eredményt érték el.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477