Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Autóbuszjáratok a Tisza-szigetre

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tisza-szigeten megrendezendő Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválra ingyenes autóbuszjáratokat indítunk az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közszolgáltató által az alábbi menetrend szerint:

Bővebben...

Parkolási rend

Tájékoztatjuk a Tisza-szigeten megrendezendő Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválra látogatókat, hogy a helyszínen és a környező területeken a parkolási rend az alábbiak szerint lesz kialakítva.

Bővebben...

Karszalagok, belépőjegyek

Értesítjük a főzőversenyre jelentkezett csapatokat, hogy a belépésre jogosító karszalagokat átvehetik 2018. július 30-ától a Derkovits Kulturális Központban nyitvatartási időben, valamint augusztus 3-án (péntek) 10.00 órától - 14.00 óráig és augusztus 4-én (szombat) 06.00 órától - 10.00 óráig a Tisza-szigeten az Információs Pontnál.

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

Július 22-28.

Cegléd KKSE férfi kézilabda csapat edzőtábora
Július 27., péntek

Bővebben...

Rakusz a csúcson

Szolnokon és Szegeden is hajóba szállt a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület ikonikus versenyzője, edzője Rakusz Éva az elmúlt napokban. Utóbbi helyszínen a sárkányhajó klub- világbajnokságon a tízes kenuk 200 méteres távján szerzett ötödik helyének, majd az 500 méteres távon elnyert bronzéremnek örülhetett.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477