Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tombola-nyertesek

A 20. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét szabadidősport eseményeinek teljesítéséért járó tombola szelvények vasárnap esti sorsolásánál Fortuna a tiszaújvárosi Székvölgyi Áronnak kedvezett, akinek nyereménye egy városi kerékpár volt. A fődíjon kívül további 28, egyaránt értékes tombola-ajándék talált még gazdára. 

A MOL-csoport dolgozóinak meghirdetett külön tombolák sorsolásánál 5000 Ft értékű triatlonos ajándékcsomagot nyert Tóth Gyula (PP-3 üzem), Barancsiné Pap Mónika (Környezetanalitikai labor) és Emődiné Kardos Anna (MHRS ügyfélszolgálat). A fődíjat, egy kerékpárt Emődiné Kardos Anna (MHRS ügyfélszolgálat), a kvízjáték megfejtői közül Fekete Margit Hedvig szintén egy kerékpárt vihetett haza.

Köszönet a támogatásért, segítségért

kr trikoszA 20. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét végén Lehmann Tibor főrendező és a szervezőbizottság ezúton is köszönetet mond a két főtámogatónak, Tiszaújváros önkormányzatának és a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak.

Bővebben...

Dr. Márkus Gáborra emlékeztek

kr markusszoborA hagyományok alapján csütörtökön, a 43 ország sportolóit köszöntő ünnepség előtt, a Dísztó partján dr. Márkus Gábor szobránál - a tiszaújvárosi önkormányzat szervezésében - meghitt hangulatú megemlékezést tartottak.

Bővebben...

Trapp harmadszor

kr pentekfutasA Nagyhét július 6-i napján, a tömegsport rendezvény előtt és utána is a Miskolc Autóház Seat Roadshow-jának keretében ki lehetett próbálni a márka különböző modelljeit, mely lehetőséggel sokan éltek is.

Bővebben...

Futás-bringa-futás „szendvics”

kr duatlon_1A Nagyhét tömegsport „étlapján” csütörtökön a szokásos duatlon váltó szerepelt. A háromfős csapatok tagjaira 1 km futás, 4 km kerékpározás és újabb 1 km futás várt. A Hotel Phőnix melletti versenyközpontból 54 egység első emberei rohantak ki a futópályára, hogy a kör teljesítése után indítsák kerékpáros társukat, akik visszaérve adták tovább a befejező futóembernek a képzeletbeli váltóbotot.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477