Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A zene mindenkié

A Tiszaújvárosi Református Énekkar, a Mezőcsáti Református Énekkar és a Mezőkeresztesi Kamarakórus lépett fel a Zene világnapja alkalmából a Derkovits Kulturális Központban.

Bővebben...

Őszi közmeghallgatások

Kedden Tisza-part városrészben kezdődött, szerdán a Városházán folytatódott, és ma Tiszaszederkényben zárul Tiszaújváros képviselő-testületének őszi közmeghallgatás-sorozata.

Bővebben...

A vértanúkra emlékeztek

KR vertanuk napjaAz Aradi vértanúk napján a Petőfi szobornál egy-egy szál virág vagy mécses elhelyezésével tisztelegtek a mártírok emléke előtt a város, az intézmények vezetői és a városlakók.

Elindult a távfűtés

Jogszabályi előírás alapján a fűtési időszak kezdete szeptember hó 15. napja. Ettől az időponttól kezdve a távhőszol-gáltatónak rendelkezésre kell állnia arra, hogy amikor szükséges, azonnal, zökkenőmentesen és biztonságosan elindítható legyen a távfűtés.

Bővebben...

Útlezárások

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a 2012. október 13-i SZÜRETI MULATSÁG felvonulása alatt 10.00 óra és 13.00 óra közötti időszakban a következő útvonalon részleges, vagy teljes lezárás biztosítja a rendezvény zavartalanságát:

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477