Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Ápoló munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.

Bővebben...

Szakács munkakör

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ pályázatot hirdet 1 fő szakács munkakör betöltésére, 4 hónap próbaidő kikötéssel, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
Pályázati feltételek:

Bővebben...

Fogászati ügyeleti ellátás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. július 1-jétől a tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező betegek számára térítésmentesen elérhető a fogászati ügyelet az alábbiak szerint:

Bővebben...

Óvodák zárva és nyitva

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda egész nyáron biztosítja a gyermekek óvodai ellátását.
A karbantartási munkálatok elvégzése érdekében az egyes óvodai épületek zárva tartása, illetve a folyamatos ellátás biztosítása érdekében az épületek nyitvatartása az alábbiak szerint alakul.

Roma ülés

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2018. június 29-én (pénteken) 10,00 órától ülést tart.
Helyszíne: Tiszaújváros, Bocskai út 31. sz. alatti irodahelyiség.
Farkas Sándor elnök


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477