Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Június 18- 26.
U17 Magyar leány röplabda válogatott edzőtábora
Június 25-29.
Napközis sporttáborok
Június 25-30.
MLSZ Grassroots labdarúgó edzőtábor

Ranglistások

A tavaszi szezon zárásaként június 09-10-én Kiskunmajsa adott otthont Kelet-Magyarország 2018. évi területi ranglistaversenyének.

Bővebben...

Cívis kupa

Már lehet nevezni a IV. Cívis kupa négy fordulóból és döntőből álló versenyére. Az egész nyáron át tartó sorozat két helyszínen zajlik, Debrecenben illetve Tiszaújvárosban.

Bővebben...

Irány a nagyvilág!

A hétvégi válogatóversenyen véglegessé vált az U23-as és ifi VB-n és EB-n indulók névsora. Makrai Csaba szövetségi kapitány hivatalosan is megnevezte az utazó csapat tagjait.

Bővebben...

Eredmények homokban

kr strandfociAz elmúlt héten rendezték a megyei strandfoci bajnokságot a Tiszaújvárosi Sportcentrumban, az utánpótlás csapatok számára, az U12-es korosztálytól az U16-os korosztályig bezárólag. A legfiatalabbak között az FC Tiszaújváros csapata szép sikert ért el, hiszen a négy mérkőzésből négy győzelmet szerzett és megnyerte a bajnokságot. Az eggyel idősebbek mezőnyében egy döntetlent és két vereséget ért el az U14-es csapat, míg a legnagyobbak csatáiban nem volt tiszaújvárosi csapat.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477