Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Június 14. (csütörtök)
Strandfoci
13.00 Megyei korosztályos strandfoci Strandfoci pálya

Június 17. (vasárnap)
Strandfoci
09.00 Megyei korosztályos strandfoci Strandfoci pálya
Június 18- 26.
Röplabda
U17 Magyar leány válogatott edzőtábora

Úszással folytatódik a Jabil 3Próba

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub által megrendezendő idei JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 17-én, vasárnap, úszással folytatódik a sportcentrumban. A pontvadászat június 30-án futással fejeződik be.

Bővebben...

Jól tanulnak, jól sportolnak

Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület négy sportolója is állami elismerést vehet át a tanévben nyújtott sportolói és tanulmányi eredménye okán. A „Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2017” miniszteri elismerő oklevelet Kovács Gréta, Horváth Maja, Tóth Petra és Murvai Lúcia érdemelte ki.

Kitartóan, eredményesen

A Magyar Diáksport Szövetség éves közgyűlésén adták át a „Diáksportért” kitüntetéseket.
Ebben a díjazásban olyan testnevelők részesülhetnek, akik a diákolimpiai mozgalomban kitartóan és eredményesen dolgoznak évtizedek óta. Megyénkből az idei tanévben Demblovszky Gábor érdemelte ki a rangos elismerést.

Bővebben...

Nyomva és húzva

Tabon rendezték meg a fekvenyomó bajnokságot, ahol a Tiszaújvárosi Fitness Sport Club sportolói négy alkalommal is a dobogóra állhattak.
Nagy Lívia Fruzsina, Szabó Dávid, valamint Nagy Róbert kategóriájában a második helyet szerezte meg, míg Firtelmeiszter Erika bronzéremnek örülhetett.
A Lillafüreden rendezett felhúzó versenyen további sikereket könyvelhetett el az egyesület. Nagy Lívia Fruzsina első-, Firtelmeiszter Erika és Nagy Róbert harmadik helyezést ért el.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477