Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tisztújító kajakosok

Május 30-án tartotta éves közgyűlését a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület. Az elmúlt évi tevékenységről és pénzügyekről szóló napirendek mellett az idei évi feladatok is terítékre kerültek. A legfontosabb azonban a tisztújítás volt.

Bővebben...

Helyi rangadó az asztalnál

A két megyei bajnokságban versengő tiszaújvárosi csapat csapott össze a bajnokság tavaszi utolsó fordulójában az asztaliteniszezőknél.
Eötvös DSE Tiszaújváros (Brassai) - TSC II. 12-6

Bővebben...

Fel Európára!

Ugyan a hivatalos csapathirdetés várhatóan csak két hét múlva lesz, de a hétvégén rendezett I. felnőtt és U23-as válogató verseny eredményei alapján valószínűsíthető, hogy a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó egyesület sportolói közül idén is többen nemzetközi vizeken is evezhetnek majd.

Bővebben...

Bronz, ami Pirosat érhet

kr kosar_1Ki gondolta volna, hogy az első mérkőzésen elszenvedett kiütéses vereség után a több sebből is vérző Phoenix kosarasainak nyakába akasztják a bajnokság harmadik helyéért járó érmet. Pedig így történt, hiszen a hazai győzelem után a harmadik mérkőzésen Salgótajánban is győzni tudott a Szendrey Zsombor által vezetett alakulat.
Salgótarjáni KSE - Tiszaújvárosi Phoenix KK
71-76 (17-12, 18-23, 18-20, 18-21)

Bővebben...

Minden jó, ha jó a vége

kr fociA bajnokság utolsó fordulójában hazai pályán fogadtuk a Cigánd SE együttesét és Nagy Dávid, valamint Pap Zsolt 94. percben szerzett találatával megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.
TFC Tiszaújváros - Cigánd SE
2-1 (1-0)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477