Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A kamionforgalom korlátozásáért tüntettek

kr tuntetes_egyesreFélpályás útlezárással tiltakoztak a sajószögediek a megnövekedett kamionforgalom ellen hétfőn reggel. Bár 2015. november 2. óta 20 tonnás súlykorlátozás van érvényben a 35. sz. főúton, a forgalom nem csökkent a kívánt mértékben, ugyanúgy sok a kamion az úton.

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

Június 01. (péntek)

AEGON Országos Sportnapok
Június 02. (szombat)
AEGON Országos Sportnapok
Június 03. (vasárnap)
Labdarúgás
17.30 TFCT - Cigánd SE bajnoki mérkőzés Centerpálya

Maratoni eredmények

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Győrben a Magyar Maraton Bajnokságot ahol a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület is szép számmal képviseltette magát. Számonként óriási mezőnyök, hatalmas küzdelmek, borulások és betegségek jellemezték a versenyt, de minden induló TVSE sportoló célba ért, be tudták fejezni versenyszámaikat. Egy számban sajnos nem tudtak kiállni sérülés miatt.
Eredmények:

Bővebben...

Ezüstlányok

kr tifitBudapesten a Papp László Sportarénában a Fitbalance rendezvény keretein belül tartották a Power Challenge versenyt. A Tiszaújvárosi Fitness Sport Club két sportolóval képviseltette magát. Nagy Lívia Fruzsina ifjúsági kategóriában 2065 kg megmozgatott súllyal ezüst fokozatot szerzett. Firtelmeiszter Erika szenior kategóriában 2927,5 kg megmozgatott súllyal ugyancsak ezüst fokozatot szerzett, de teljesítményével kiérdemelte a kategória különdíját is.

Nagyok napja Gyarmaton

A bajnokság utolsó előtti fordulójában újra idegenben és újra Gyarmaton játszott a TFCT, de most Füzesen. Csakúgy, mint egy hete, most is egy ponttal tért haza a gárda.
Füzesgyarmati SK - TFC Tiszaújváros
2-2 (2-1)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477