Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Május 26. (szombat)
Labdarúgás
10.00 FCT U19 - Debreceni EAC bajnoki mérkőzés Centerpálya
12.00 FCT U17 - Debreceni EAC bajnoki mérkőzés Füves pálya

Bővebben...

Európa élén

Csehország adott otthont a hétvégén a quadratlon Európa-bajnokságnak. A Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület három versenyzővel képviseltette magát. Női U23-ban az egyedüliként induló Bodolai Fanni, férfi U23-ban az egy vetélytárssal megküzdő Lőrincz Tibor bizonyult Európa legjobbjának. Kiss Attila az elit férfiak 23-39 éves korosztályában az ötödik helyen végzett.

Tavaszi éllovas

Lejátszotta utolsó mérkőzését a Tiszaújvárosi Tenisz Club a harmadosztályú bajnokság tavaszi körében. A Rudabánya ellen idegenben 5-4-re győztek, ezzel az első helyről várják az őszi fordulókat.
A győzelmeket szerezték: Gyuris Norbert, Nemes Nándor, Kórik László, valamint a Nemes-Szentandrássy és a Gyuris-Kórik páros.

Legyőzték a Gyarmatot

A bajnokság utolsó előtti fordulójában egygólos győzelmet aratott a TSC női kézilabda csapata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságban
TSC - Fehérgyarmat 28-27 (17-13)

Bővebben...

Hat és három Giadának

kr giadaHatalmas sikert ért el a Szegeden zajló felnőtt világkupán Bragato Giada a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, hiszen a most érettségiző Giada 500 méter párosban az „A” döntőbe verekedte magát Kisbán Zsófiával az oldalán, és ott végül remek versenyzéssel a hatodik helyen zártak. Majd egyesben ötezer méteren a dobogóra is felállhatott, a harmadik helyet érte el.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477