Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Csúcstechnológia az ipari parkban

kr jabilnyproA Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi üzeme több mint 3400 dolgozójával és több mint 54 ezer m2-es gyártóterületével a legnagyobb európai gyáregység. Idén ismét bővíti gyártóterületét, hiszen a négy éve cégcsoporttag Nypro terjeszkedik.


Az új 465 m2-es egységgel immár több mint, 2000 m2 áll az egészségügyi technológiai területre specializálódott üzem rendelkezésére. A megnyitón részt vett Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, Koncz Ferenc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületének országgyűlési képviselője, Győri Péter, a Jabil gyárigazgatója, valamint a Nypro vezetői.
- Tiszaújváros fejlődésének alappillére az ipar - mondta beszédében a polgármester. - Ezért is válhatott városunk a térség meghatározó központjává. Örülök annak, hogy most itt lehetünk, mert ez a fejlesztés a jövőnket erősíti. Egy új beruházás mindig Tiszaújváros növekedését, az itt élő emberek pozitív jövőképét szolgálja.
- A Nypro 2014 óta aktív a tiszaújvárosi gyárunkban - mondta Győri Péter, a tiszaújvárosi Jabil gyárigazgatója. - Az elmúlt 4 évben a vásárlói igényeknek megfelelően az üzletág dinamikusan növekedett, így szükség volt a mostani jelentős bővülésre. Az új gyártóterület bizonyítja a hosszú távú elkötelezettségünket a meglévő és potenciális vevőink iránt. A Nypro teljes körű megoldást tud nyújtani az európai gyártási lehetőségeit tekintve, a csúcstechnológiát képviselő humán diagnosztika és az orvostechnika piacán egyaránt. A bővített terület és a Nypro további európai műanyag fröccsöntő üzemei teljes körű megoldást biztosítanak az európai ügyfelek számára.
- A beruházás több mint ötvenmillió forintba került, amit teljes mértékben a Jabil finanszírozott - tudtuk meg Ujlaki Gábortól, a Jabil Nypro operatív vezetőjétől. - A csarnok előkészítése mellett igyekeztünk hangsúlyt fektetni a emberek munkakörnyezetének javítására, a világítás, az ergonómiai, infrastrukturális háttér szempontjából. Pontosan azért, mert fontosnak tartjuk az üzemben eltöltött idő minőségét. Ez egy átlagos dolgozó esetében 8-10-12 órát jelent, attól függően, hogy milyen műszakbeosztásban dolgozik. Ez is része annak a programnak, amit a hosszú távú munkaerő-megtartásért indítottunk.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477