Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Futball a nagyhéten

kr bikini_1Mondhatni, egy újabb sportággal egészül ki a Triatlon Nagyhét programja, de mégsem teljesen igaz így a hír, mert focizni nem, de futball vébét nézni nagyon is lehet majd a téren.
Ezzel azok kedvét is meghozhatják a Triatlon Nagyhét szervezői, akiket eddig még nem sikerült bevonzani a sportág bűvkörébe.


Korábban lesz idén a nagyhét, már június 30-án megkezdődnek a programok, a Jabil futáspróbáját ezen a napon tartják, és ekkor lesz a hivatalos megnyitó is. Az események sora másnap a Bogratlonnal folytatódik, a fölös kalóriákat az evezősversenyen lehet nyomban elégetni, majd délután valamennyit visszaszerezni belőle a sörsátorban a vb-s szurkolás közben a haverokkal. Este Anna and the Barbies vezeti le a meccs feszültségét.
A többi nap is hasonlóan jól telik majd, bár hétfőn és kedden „csendes nap” lesz, a délutáni sörsátras meccsnézést kedden futó-, szerdán kerékpárversenyen tehetjük még izgalmasabbá.
Esténként táncest és stand up comedy alapozza meg a másnapi jó hangulatot. Szerdán foci helyett sakk-szurkolás, este pedig a Bikini hangol rá a másnapra. Csütörtök szerkesztőségünk kedvenc napja, egyben a város napja is, ismét a gyerekeknek kedveskedünk egész nap, idén a klasszikus Ludas Matyi mese köré szőve a történéseket. Aznap a versenyzőket is köszönthetjük a téren, a felnőttek pedig Zalatnay Cini koncertjén táncolhatják ki magukból remélhetőleg egy forró nyári estén a hosszú telet. Nem mellékesen a duatlon váltó is ezen a napon lesz, tehát sport nélkül sem maradunk. Pénteken egy kis vb az addigra már jól megszokott sörsátrakban, 6-kor futás a futóversenyre futni vagy szurkolni! Este királyok szórakoztatnak, Király Linda és Király Viktor rajongóit várják a térre. Szombaton komolyodik a program, Európa- és világkupa előfutamok lesznek, előtte turista triatlon, lábtenisz és streetball mozgatja át az elmacskásodott végtagokat.
Vasárnap lesz a csúcspont, utánpótlásgálán, junior Európa kupán és az ITU Triatlon Világkupán szurkolhat mindenki a legjobbaknak. Reméljük magyar himnuszt is hallhatunk aznap, levezetésképpen pedig Hooligans-re tombolhat mindenki a nagyszínpad előtt, az este pedig tűzijátékkal zárul.
Reméljük jó lesz. A hangulat forró, a sör pedig hideg lesz!


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477