Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Légi szúnyogirtás

Tájékoztatjuk, a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. szervezésében a 2018. május 17-21. közötti időszakban légi kémiai szúnyogirtás lesz Tiszaújváros belterületén.

Futball a nagyhéten

kr bikini_1Mondhatni, egy újabb sportággal egészül ki a Triatlon Nagyhét programja, de mégsem teljesen igaz így a hír, mert focizni nem, de futball vébét nézni nagyon is lehet majd a téren.
Ezzel azok kedvét is meghozhatják a Triatlon Nagyhét szervezői, akiket eddig még nem sikerült bevonzani a sportág bűvkörébe.

Bővebben...

Csúcstechnológia az ipari parkban

kr jabilnyproA Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi üzeme több mint 3400 dolgozójával és több mint 54 ezer m2-es gyártóterületével a legnagyobb európai gyáregység. Idén ismét bővíti gyártóterületét, hiszen a négy éve cégcsoporttag Nypro terjeszkedik.

Bővebben...

Dübörög a tavaszi fesztivál

kr fesztivalegyesreKiállítások, koncertek, színházi- és táncelőadások. Javában tart a Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivál. 

A Sportcentrum eseményei

Május 18. (péntek)

Kosárlabda:
18.00 Phoenix KK - BKG PRIMA SE bajnoki mérkőzés Játékcsarnok

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477