Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Füreden halásztunk három pontot

A bajnokság 26. fordulójában a Tiszafüredi VSE otthonában lépett pályára csapatunk és 3 gólt lőve szerezte meg a győzelmet.
Tiszafüredi VSE - TFC Tiszaújváros
1-3 (0-2)
Tiszafüred: néző. V.: Hanyecz (Belicza, Vrbovszki)
Tiszafüredi VSE: Szalánczi-Szövetes, Keményffy, Kalóz, Székely D., Székely D., Bozsó, Pataki, Benedek (Tóth), Csábi, Éder (Varga)
TFC Tiszaújváros: Tóth-Dajka, Pap (Turcsik), Faggyas, Bussy, Kovács, Hussein (Fodor), Illés, Márton, Balogh, Molnár, (Bucz)
11. perc: Büntetőhöz jutott a Tiszaújváros. Faggyas állt a labda mögé, de a bal alsóba tartó lövést Szalánczi hárítani tudta. A kipattanóra Márton érkezett először és 10 méterről a hálóba lőtt. (0-1)
32. perc: Egy rövid hazaadásra Hussein csapott le és a hálóőrt kicselezve lőtt a kapuba. (0-2)
72. perc: Faggyas egyéni akció végén okosan passzolt Turcsik elé, aki 5 méterről lőtt a kapuba. (0-3)
78. perc: Egy előrevágott labdáért a védők és Székely félpályás futóversenyéből utóbbi került ki győztesen, majd Tóth kapust megverve juttatta a hálóba a labdát. (3-1)
A meccs a várakozásnak megfelelően hazai rohanással kezdődött. A Füred kemény belemenésekkel és ütközésekkel próbálta megfojtani a TFCT játékát, majd a labdaszerzést követően azonnal a védelem mögé ívelt labdákkal szeretett volna veszélyeztetni. Mégis a Tiszaújváros tudott vezetést szerezni a 10. percben, az egyik remek kontra végén sikerült büntetőhöz jutni, sőt a vétkes védőt ki is állította a játékvezető. Innentől nem volt kérdéses, hogy csak a Tiszaújváros tudja elveszíteni a találkozót, nem pedig a Tiszafüred megnyerni.
Zoran Kuntic: Korán ember- és gólhátrányba kerültünk, majd egy egyéni hiba után már kettővel vezettek a nálunk amúgyis képzettebb vendégek. A második félidőben mindent egy lapra feltéve próbáltunk változtatni az eredményen, de sajnos nem sikerült szorossá tennünk a mérkőzést.
Gerliczki Máté: Lehet, hogy kívülről ez egy sima meccsnek tűnt, de belülről nem volt az. Gratulálok a csapat taktikailag érett játékához.

További eredmények
Gyöngyös - Cigánd 2-0
Tállya - Monor 1-3
Debrecen - Nyírbátor 3-2
DVTK II. - MTK II. 0-0
ESMTK - Putnok 0-0
Jászberény - Füzesgyarmat 0-0
Szabadnapos: Balassagyarmat
Következik a 27. forduló
2018.05.12., szombat 17:00
Füzesgyarmat - Balassagyarmat
Cigánd - Tiszafüred
Putnok - Gyöngyös
Nyírbátor - ESMTK
Monor - Debrecen
2018.05.13., vasárnap 17:00
MTK II. - Tállya
Jászberény - DVTK II.
Szabadnapos: Tiszaújváros


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477