Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Május 12. (szombat)
Labdarúgás
10.00 FCT U19 - Cigánd bajnoki mérkőzés Füves pálya
12.00 FCT U17 - Cigánd bajnoki mérkőzés Centerpálya
10.00 Petrolszolg foci kupa Játékcsarnok

Bővebben...

Vasárnap rajtol a Jabil 3Próba

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub idén is megrendezi a JABIL 3Próba szabadidősport eseménysorozatát, melynek első állomásán, május 13-án a kerékpározásé lesz a főszerep.
A versenyközpont a JABIL Circuit Magyarország Kft. parkolója lesz (Huszár Andor u. 1). A próba napján a helyszínen 7.30–09.45 között a regisztrációs irodán lehet térítésmentesen a próbára jelentkezni, ahol át lehet venni a pontgyűjtő füzeteket.

Bővebben...

Felmérettek a gyerekek

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által elő írt kölyök és serdülő régiós felmérésen vett részt a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület. Versenyzőik az alábbi eredményeket érték el.

Bővebben...

Győzelemmel kezdtek

Visszalépés miatt elmaradt a Tiszaújvárosi Tenisz Club első bajnokija, mégsem maradtak mérkőzés nélkül. A folytatásban ugyanis a miskolci MIVAS csapata ellen léphettek pályára és nyertek 8-1 arányban. A győzelmeket szerezték: Gyuris Norbert, Nemes Nándor, Fehet Péter, Marossy Szilárd, Kiss Csaba, Szombati Gábor, valamint a Nemes-Marossy és a Gyuris-Szombati páros.

Diadal idegenben

A megyei bajnokságban játszó Eötvös DSE csapata újabb fordulót teljesített a megyei döntő első csoportjában. A Miskolc ellen idegenben nagy csatában szereztek győzelmet.
MEAFC II. - Eötvös DSE Tiszaújváros 7-11
A győzelmeket szerezték: Tóth Sándor Róbert (4), Lovász Bence (2), Koncsik Viktor (4), valamint a Tóth- Jakab páros.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477