Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A Sportcentrum eseményei

Május 4. (péntek)
Labdarúgás
15.30 Intézményi Bozsik labdarúgó torna Füves edzőpálya, kis műfüves pálya

Bowling - Élen a Cívis

Három fordulón van túl a Civis Bowling Team az NB I-es bajnokságban. A debreceni-tiszaújvárosi alakulat tavaly is a feljutásért küzdhetett és az idei bajnokságban is az esélyesek között játszhat. Ezt bizonyítva három mérkőzésből eddig három győzelmet húzott be.

Az év táncosai

kr fittdanceÁprilis 28-án a Fitt-Dance Tánccsapat részt vett Debrecenben „Az év tánca” országos minősítő és díjkiosztó versenyen, amelyről sikeres eredményekkel tértek haza. A tavaszi versenyen immár 3 csoporttal és közel 50 táncossal indultak neki a megpróbáltatásoknak a különböző kategóriákban.

Bővebben...

A legjobb négyben a Phoenix

A Baja ellen kezdte meg a rájátszást a Phoenix KK az NB I/B Zöld csoportjában. A két győztes mérkőzésig tartó párviadalból a Tiszaújváros magabiztosan jutott a legjobb négy közé.

Bővebben...

Hétszázötvenen a pályán

kr atletikaImmár sokadszor adott otthont Tiszaújváros nemzetközi atlétika versenynek. Közel ezer fős nevezői lista jött össze idén is a Sportcentrumban. A hétvégi versenyen sok tiszaújvárosi sportoló is megmérettette magát, főképp az utánpótlás korosztályból, ami jót jelent.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477