Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Parkoló- és útlezárás

2018. április 28-án (szombaton) a Derkovits Kulturális Központ szervezésében valósul meg „A biztonság napja” városi nagyrendezvény. A programok zavartalan lebonyolítása érdekében parkoló- és útlezárások lesznek.

Bővebben...

Zárva a hivatal

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy munkanap-áthelyezés következtében 2018. április 30-án (hétfő, pihenőnap) a Polgármesteri Hivatal zárva tart.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Átadták a megbízólevelet

kr konczÁprilis 14-én választókerületünkben is kialakult az országgyűlési választás eredménye. Koncz Ferenc, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte el a mandátumot. Megbízólevelét április 25-én vette át a választási bizottság elnökétől, dr. Heiszman Gézától.

Április huszonkettedike, a Föld napja

kr homokKét dolog jutott eszembe a Föld napján. Mindkettő apróság csak, de nekem kedvesebb ezekről írni, mint ha a szelektív hulladékgyűjtés sokat hallott fontosságát, vagy az évi egyszeri nagy szemétszedő akciókat hoznám szóba.

Bővebben...

Óvodai beiratkozás

kr ovibeiratkozasTiszaújvárosban több mint 150 gyermek kezdi az óvodát szeptemberben. 110 kicsit írattak be a Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda négy épületébe. A Tiszaújvárosi Református Óvodába a 18  férőhelyre 41 jelentkezés érkezett.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477