Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Katasztrófavédelmi ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tiszaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének ügyfélfogadási időpontja 2012. október 1. hatállyal az alábbiak szerint módosult:

Bővebben...

Védelmi gyakorlat

Tiszaújváros Helyi Védelmi Bizottsága tájékoztatja a lakosságot, hogy 2012. október 05-én (péntek) 8 óra 30 perctől -13 óráig Tiszaújváros területén a TVK Nyrt. közreműködésével,

Bővebben...

Változik az időpont

Tisztelt Közönség!
A SZÍNHÁZ HATÁROK NÉLKÜL rendezvénysorozat programjában

Bővebben...

Közmeghallgatások

TISZAÚJVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE közmeghallgatásokat tart az alábbiak szerint:

Bővebben...

Pártügyek

Szerencsés helyzetben vagyunk. Tiszaújvárosban – a kampányidőszakot leszámítva – nem acsarkodnak egymásra a pártok, szervezetek.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477