Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Parkoló- és útlezárás

2018. április 28-án (szombaton) a Derkovits Kulturális Központ szervezésében valósul meg „A biztonság napja” városi nagyrendezvény. A programok zavartalan lebonyolítása érdekében parkoló- és útlezárásokra lesznek.

Bővebben...

Első kézből

kr prourbeZsinkó Tibor, a MOL Petrolkémia vezérigazgatója volt a vendége a Pro Urbe Klub legutóbbi rendezvényének.

Bővebben...

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Április 25-én, szerdán 18.45 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre.

Bővebben...

Képeslapvilágban

kr tavasz_3Szinte pillanatok alatt történt, s mindent megváltoztatott. A szürke reggelek elbúcsúztak, s jött a varázslat: simogató napsugarak, csicsergő madarak köszöntik a hajnalt, és újra színesben ébred a város. Nem csak a megújulást hozta magával ez az évszak, hanem a boldogságot is, békés sárgával, buja rózsaszínnel, tiszta fehérrel. Mintha egy képeslapvilágban élnénk, ugyanúgy.

Egyházi hírek

Római katolikus

Szerdán, csütörtökön, pénteken fél 9-kor, kedden és szombaton este 18 órakor, vasárnap délelőtt 11 órakor lesz szentmise templomunkban.
Április 20-án reggel fél 9-kor iskolamise lesz a katolikus iskola tanulóinak és tanárainak.
Április 24-27-ig, keddtől péntekig nem lesz szentmise templomunkban.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477